Reageren?

Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

Niene600Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

71 reacties for “Reageren?”

Chantal Sumter

schrijft:

Dankbaar voor de mooie en blijvende herinnering die ik dankzij jullie van mijn lieve zoontje heb. Ik hoop dat jullie nog lang kunnen blijven doen wat jullie doen. Ik wens namelijke iedere ouder deze mooie en blijvende herinnering van hun kindje toe.. Liefs mama van mijn engeltje Jayh-Jesiah

astrid

schrijft:

Ik heb jullie al een aantal e-mails gestuurd omtrent een bewijsje van een donatie, maar helaas wacht ik nu al 10 dagen zonder respons van jullie… niet zo netjes om donateurs zo te behandelen toch? Aangezien de aangifte voor 8 mei gedaan moet zijn, zou ik graag per ommegaande het bewijs/factuur van jullie ontvangen in mijn mail. Bedankt!

Selma Kaffka

schrijft:

Heel mooi initiatief, met liefde gesteund. Jammer dat ik nooit meer wat gehoord heb op loten die ik gekocht had om te steunen.

Amy en Remco Vissers

schrijft:

Lieve Marion Verhaaf,
Wij willen jou via deze weg ontzettend bedanken voor de mooie beelden die jij van ons kleine meisje hebt gemaakt. Wij hebben de foto’s met bewondering zitten kijken en zijn zo blij dat we Stichting Still nog hebben kunnen benaderen om deze herinneringen voor ons vast te leggen. Wij vonden uw werkwijze zo prettig en er werd met zoveel respect geluisterd naar onze wensen. Nogmaals bedankt hiervoor namens Amy en Remco

Esther Go

schrijft:

Lieve Stichting Still,

Wat zijn wij ontzettend blij met jullie en de prachtige foto’s die jullie voor ons hebben gemaakt. De compilatie van alle foto’s als filmpje met bijpassende muziek is echt een waardevolle herinnering voor ons.

Uit de grond van ons hart: Bedankt!!

Liefs,
Esther & Bas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *