Reageren?

Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

Niene600Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

67 reacties for “Reageren?”

Esther Go

schrijft:

Lieve Stichting Still,

Wat zijn wij ontzettend blij met jullie en de prachtige foto’s die jullie voor ons hebben gemaakt. De compilatie van alle foto’s als filmpje met bijpassende muziek is echt een waardevolle herinnering voor ons.

Uit de grond van ons hart: Bedankt!!

Liefs,
Esther & Bas

Andries en Roelinde

schrijft:

We zijn jullie heel erg dankbaar voor de mooie foto’s die jullie van ons zoontje Sil hebben gemaakt. De foto’s geven een blijvende herinnering aan ons lieve jongetje. We wensen jullie veel sterkte en kracht toe in dit moeilijke, maar mooie werk. Nogmaals dank!

J.J. Hoek

schrijft:

Geachte M,
Ik heb mij ongeveer 4 weken geleden opgegeven als fotograaf, inclusief voorbeeld foto’s, maar heb sindsdien nog niets gehoord!
Ik begrijp dat jullie niet iedereen aannemen, maar laat mij dan even weten dat jullie met mij niet in zee willen gaan…dat is wel zo beleefd….toch?
M.v.g. J.J. Hoek.

seraja

schrijft:

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de mooie foto’s van ons meisje Noëlla.
Ik had dit zelf niet zo mooi kunnen doen.. Ik ben blij dat er mensen zoals jullie zijn…
Wij zijn jullie zo ontzettend dankbaar.

Bianca

schrijft:

Ik had tot op vandaag nog nooit van stichting Still gehoord, wat een prachtig initiatief. Ik was vandaag op de uitvaart van Siona Hommes en zij wilde graag dat iedereen die haar uitvaart bijwoonde een donatie wilde geven voor stichting Still, en ik begrijp dat zij hier voor gekozen heeft. Ik wens jullie veel donaties toe zodat jullie nog heel veel mooie en dierbare herinneringen kunnen vastleggen.

Femke

schrijft:

Denise,
Wat een prachtige foto’s heb jij gemaakt van mijn mooie meisje Loïs, die veel te vroeg geboren is wil je via deze weg heel erg bedanken!
Als dank blijf ik jullie voorlopig elke maand steunen, zodat jullie nog veel ouders blij mogen maken met jullie mooie foto’s!

Jolanda En Serge

schrijft:

5 juli 2018 is ons hele kleine mannetje Iven ter wereld gekomen na een zwangerschap van 19 weken. De hele periode in een roes beleefd maar door de prachtige foto`s die we van jullie hebben ontvangen hebben is alles iets meer op zijn plekje gekomen. Hele mooie foto`s, zo onwerkelijk om jezelf te zien maar achteraf zo`n dierbare herinnering.. 5 juli 2018. Een mooi fotoboekje is een van de weinige tastbare herinneringen aan deze dag, we zijn hier erg dankbaar voor! Zo fantastisch om te merken dat er op je kwetsbaarste moment er mensen zijn die, op hun manier, er zijn om iets groots bij te dragen. Dank stichting Still

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *