Reageren?

Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

Niene600Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

63 reacties for “Reageren?”

A.

schrijft:

Wat een geweldig mooi project. Een blijvende herinnering voor de gene die niet gemist kunnen worden.
Direct een donatie gedaan.
Lieve groetjes van mij voor jullie allemaal.

Annelies Zwijnenberg

schrijft:

Wat een geweldig werk doen jullie. In dec 2017 heeft Paul Bink een mooie reportage voor onze dochter en schoonzoon gemaakt. Dank hiervoor. Heel waardevol. Middels haar hoorden we van de sms Aktie. Dit hebben we inmiddels gedaan en gedeeld met vrienden en bekenden.
Ook zal ik een reportage donatie aan jullie doen zodat jullie door kunnen gaan met dit bijzondere werk.

Yvonne Wartena

schrijft:

Wat een prachtig werk doen jullie. Het raakt me enorm wat er op jullie site staat. Heb zelf (al 13 jaar geleden) een kindje verloren na 22 weken zwangerschap. Ben nog steeds dankbaar dat we zelf foto’s konden maken en vanuit het ziekenhuis een herinneringsboekje met afdrukjes van voetjes en handjes kregen. Later nog een foto van Rowan met elk gezinslid gemaakt… Het helpt enorm – is mijn ervaring – met verwerken. Zo vreselijk om te horen van (meestal oudere) vrouwen bij wie het kindje meteen is weggehaald en er nooit meer over gesproken kon worden… Gelukkig gaat dat nu wel anders. Ik probeer er ” gewoon” over te praten als zoiets ter sprake komt. Waarom niet?! Heel mooi dat stichting Still er is.

Marijn en Nienke

schrijft:

Lieve vrijwilligers van stichting Still (in het bijzonder Sandra en Denise), graag willen we jullie bedanken voor de prachtige foto’s van ons zoontje Jip. Ondanks al het verdriet waren het twee bijzondere dagen dat Jip bij ons was. De fotoshoot voelde als een familie activiteit. We hopen dat jullie dit mooie werk ook voor anderen kunnen blijven doen. Het heeft ons goed gedaan!

Loes Weijers-Pijfers

schrijft:

Onze dank gaat uit naar stichting Still en in het bijzonder naar Denise.
Terwijl wij voor de onmenselijke keuze stonden, was het contact vanaf het eerste appje al goed. Koen kwam super snel ter wereld en Denise maakte al tijdens de bevalling en vlak daarna prachtige foto’s! Super coole Koen, die ze meteen al zo noemde. Ook bij en voor de ceremonie was Denise er!
Het kijken van de foto’s is nog te emotioneel voor me. Maar het feit dat ze er zijn is genoeg om troost te vinden voor nu!

Dankjewel! Dikke kus,
Ron, Loes
Lisa en super Koen!

Mandy Jacobs

schrijft:

Op 31 januari 2018 is onze zoon Noah geboren met 21 weken. Hij had een zeer zeldzame afwijking van de longen en niet mogelijk was om te leven buiten de buik. Verschrikkelijk… maar dankzij deze stichting hebben we ontzettend mooie en waardevolle fotos ontvangen. Daar zijn we onwijs dankbaar voor. Heel erg bedankt namens deze stichting hebben wij mooie fotos van onze Noah.

Karin en Richard

schrijft:

Vorige week is onze zoon Lucas na een zwangerschap van 20 weken geboren en hebben wij jullie benaderd om foto’s van hem te maken. We zijn erg blij met de mooie foto’s die Sybrecht van hem gemaakt heeft. Als dank hebben we een fotoreportage gedoneerd. De foto’s zijn voor ons een grote steun en mooie herinnering aan onze lieve zoon en wij willen andere ouders ook graag die mogelijkheid bieden. Bedankt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *