Reageren?

Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

Niene600Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

61 reacties for “Reageren?”

Dorien

schrijft:

Lieve vrijwilligers van stichting Still, dank jullie voor de prachtige foto’s van onze mooie Saar. Een half jaar geleden overleden & ik had nooit kunnen bedenken dat de foto’s zo belangrijk zouden zijn. Echte en heel dierbaar geschenk, in de meest donkere periode van mijn leven. Ze leeft nu nog steeds dankzij jullie. X Dorien

Michiel en Jorien Mulder

schrijft:

Wat een fantastisch werk doen jullie! Het contact met Denise was goed en dat zij bij de bevalling was en daar nu foto’s van zijn, is zo waardevol. We zijn jullie enorm dankbaar, in het bijzonder Denise en Jessica.

Lisanne Zwijnenberg

schrijft:

Onlangs hebben wij een reportage mogen ontvangen van Paul Bink, die namens jullie stichting voor ons prachtige herinneringen heeft vastgelegd. Enorm dankbaar zijn wij voor het bestaan van een stichting zoals deze. We hebben dan ook een donatie geplaatst. We gunnen het elke ouder die het nodig heeft, om zo’n liefdevolle herinnering te krijgen.

Thamara Smit en Mike de Best

schrijft:

3 weken geleden kwamen wij in een nachtmerrie terecht. Onze dochter bleek een zeer ernstige afwijking te hebben en is na 21 weken en 3 dagen zwangerschap geboren. Zij heeft maar 20 minuten bij ons mogen zijn. Wij hebben jullie benaderd en jullie fotograaf Marcel kwam na het Radboud toe. Hij heeft hier op een zeer respectvolle manier en vol medeleven onze liefde voor elkaar en onze dochter Liv vastgelegd. Ook bij de ziekenzalving van onze kleine meid was hij aanwezig. De foto’s die we de eerste momenten zelf hebben gemaakt en die wij later thuis samen gemaakt hebben met onze andere twee kinderen mochten we opsturen om te laten bewerken. Hij heeft ons prachtige en onuitwisbare herinneringen gegeven aan onze kleine meid en daar zijn wij hem en jullie ontzettend dankbaar voor! Respect en dankbaarheid voor het prachtige werk wat jullie doen en de herinneringen die jullie iedereen geven!!!

Anna Zijlstra

schrijft:

Hallo Stichting Still,

Via een fb groep voor staffords kwam ik jullie tegen, nog nooit eerder van gehoord, maar van de foto kreeg ik spontaan tranen. Enorm respect hoe jullie het doen en wat dankbaar. Fijn dat jullie er zijn. Ben er stil van….

Liefs Anna

Marijn en Wilke Takkenberg

schrijft:

Ook wij kwamen ruim twee weken geleden terecht in een wereld waarvan we niet wisten dat hij bestond. Je wereld lijkt in te storten als een wat een prachtige tijd had moeten worden plotseling verandert in een inktzwarte periode. Wat is het dan prachtig dat er een stichting bestaat als Still, met al haar belangeloze vrijwilligers. Als je binnen een afschuwelijk korte periode zowel een band moet aangaan met, als afscheid moet nemen van je kind, is het zo fijn als er iemand is die zorgt dat iets tastbaars overblijft voor later. In ons geval was dat Bibi, die niet alleen alle tijd nam om onze baby te fotograferen, maar die met haar hartverwarmende persoonlijkheid en troostende woorden ook een enorme steun was in de periode zo vlak na de bevalling. Ontzettend veel dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *