Reageren?

Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

Niene600Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

71 reacties for “Reageren?”

pascalle

schrijft:

Nu 4 maand geleden is na een zwangerschap van 21 weken is ons prinsesje megan geboren en gevlogen, melanie was bij de bevalling en heeft bijna 5 uur gewacht om het eerste moment samen vast te leggen en ons de aller aller mooiste foto’s te kunnen geven die er zijn.. Ik kijk er nog steeds met volle bewondering naar.. Te mooi!!

Omdat ik een mutsje had gekocht maar nog veel en veels te groot was, bedacht melanie het idee iemand te vragen een mutje te haken.. Zo gezegd zo gedaan, de volgende dag kwam ze met een prachtig rose gehaakt mutsje en dekentje bij ons thuis.. Wat stond haar dit mooi! Wat was ik er blij mee.
Er is inmiddels een heel team aan het haken,
Prachtig werk!

Toen melanie hoorde dat we megan wouden begraven en een dienstje geven, stelde ze voor dit ook vast te leggen..
Hoe ze het verdriet en de liefde vast heeft weten te leggen was weer erg bijzonder.. Ondanks het verdriet kwamen er weer onbetaalbare prachtige foto’s uit!

Ze heeft een filmje gemaakt van begin tot eind met erg mooie muziek erachter,
wat was ik emotioneel toen ik het zag..
Maar wat was ik er weer blij mee!

Al met al veel tastbare herrinneringen die we voor geen goud willen missen, omdat ze natuurlijk onbetaalbaar zijn..

Ik hoop echt zo dat stichting still kan blijven bestaan, zodat alle ouders die in de toekomst dit hartvescheurende ook moeten meemaken, er ook voor deze ouders de mogelijkheid is om de pijn heel ietsje te kunnen verzachten, door prachtige tastbare herrinneringen te mogen hebben, waar je toch nog een warm gevoel van krijgt als je ziet.

Marjan

schrijft:

Melanie, t is echt super wat je doet(samen met inmiddels je team) !!!
Ik hoop je nooit nodig te zijn voor still fotografie, maar je werk is erg mooi en geweldig voor de ouders van still kindjes!
Geweldig!! X

Marieke

schrijft:

dit wat jullie doen is zo belangrijk! Ook ik ben ons Anne met twintig weken zwangerschap verloren helaas niet zo mooie fotoreportage als jullie maar gelukkig wel foto’s. Onze foto’s kan ik mijn kinderen niet laten zien. Nu nog niet later als ze volwassen zijn wel. Wat had het gescheeld ook in hun verwerkingsproces als we wel mooie foto’s hadden.
Ga door met jullie werk het is zo belangrijk!
Gr. Marieke

Yalou

schrijft:

Inmiddels is het al bijna een half jaar geleden dat ik in aanraking ben gekomen met Still fotografie. Jammer genoeg heb ik Melanie leren kennen maar wat was ik blij dat juist zij er voor ons was op dat verdrietige en vooral heftige moment. Het meest heftige wat een ouder kan overkomen en waarvan ik dacht dat het mij niet zou overkomen. Want het overkomt altijd een ander, toch??

Helaas, het mocht niet zo zijn. Onze mooie lieve kleine Niene was te mooi voor deze wereld. Vijf weken heeft zij als een leeuwtje gevochten zodat wij zolang mogelijk van haar konden genieten. Elk moment samen hebben we opgeslurpt, intens van genoten en in onze gedachten opgeslagen. Iets wat niet meer van je kan worden afgenomen. Maar hoe hard ook, herinneringen vervagen en zijn niet tastbaar voor later.

En daar was ze dan, Melanie!! Wat hebben we een onwijs fijne middag gehad en wat hing er een ongedwongen sfeer. Geen posities te hoeven aannemen maar gewoon van ons mooie meisje kunnen genieten. De mooie foto’s kwamen vanzelf en er was zelfs een filmpje gemaakt van deze momenten!!

9 weken oud is ze geworden, precies 9 weken hebben we van onze mooie meid mogen genieten. In levende lijve dan wel, want dankzij Melanie kunnen wij tot in de eeuwigheid genieten van de foto’s en het filmpje van onze Niene.. En dat, pakt niemand ons nog af!!

Ik heb het je al zo vaak gezegd maar heel erg bedankt Melanie!! Still fotografie heeft, net als Niene, een plekje in ons hart..

Jeannette Tiehuis

schrijft:

Ik ben verloskundige en heb vandaag (helaas) jullie prachtige werk mogen bewonderen. Jullie zijn bij een gezin geweest om thuis foto’s te maken van een te vroeg geboren kindje en ook tijdens de begrafenis. Wat was ik onder de indruk, prachtig in beeld gebracht. Hiermee geven jullie de ouders en andere familieleden en vrienden een hele kostbare herinnering voor de rest van hun leven. Mooi werk!

Dine Berrens

schrijft:

Ik moet even reageren als de Oma van Jip, wat fijn dat je hem noemt, de foto lijkt er idd op. Het verlies van onze 1e kleinzoon was heftig, de herinnering blijft!

schrijft:

Zo indrukwekkend mooi en zo belangrijk, deze foto’s.
tweeënhalf jaar geleden overleed ons eerste kleinkind in de zeventiende week van de zwangerschap.
we hebben haar gelukkig mogen zien. De kinderarts beloofde mooie foto’s te zullen maken, zodat de ouders een herinnering aan hun kindje ouden hebben.
Helaas ging het heel anders en kregen ze een foto van het kindje waarin al was gesneden.
Hadden ze maar een foto gehad, zoals jij die maakt.
Mijn welgemeende complimenten.
Groet Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *