Voor de doelgroep ‘Vlinderkindjes – 24 weken zoeken we betrokken fotografen

_MG_0852zw750plogoOmdat wij vinden dat ook ouders van kindjes jonger dan 24 weken mooie foto’s horen te krijgen, maar een landelijke dekking door 1 fotograaf onmogelijk is, zijn wij op zoek naar sociale toppers die uitmuntend fotowerk leveren en ons vrijwillig willen versterken in de provincies waar zij zelf wonen.

Ben jij deze fotograaf?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie, 10 daglicht foto’s en wat technische info over je apparatuur.


Wat wij verwachten van een Still fotograaf
  • Uitmuntend fotowerk
  • In bezit van Full-frame apparatuur en lichtgevoelige lenzen
  • Je moet je kunnen redden in moeilijke lichtomstandigheden,  ook zonder gebruik te maken van flash.
  • Een groot hart, geduld en respect. (in de breedste zin van het woord)
  • Integriteit
  • Respect voor de privacy van “jouw” cliënt
  • Uiteraard vind je het geen probleem om alle rechten over de beelden weg te geven aan de ouders.

 

Wat wij je bieden:
  • 24/7 Ondersteuning
  • Collegialiteit en waardering
  • Vergoeding van reis- en onkosten

 

Meld je aan

Een onafhankelijke groep professionele fotografen beoordeelt jullie motivaties en portfolio en is streng… Wij waarderen iedere aanmelding enorm, het getuigd van compassie voor deze doelgroep en liefde voor het vak, maar omdat een Still fotograaf volgens ons moet voldoen aan een bepaald sociaal en professioneel  profiel en wij geen enkel groot risico kunnen en willen nemen, zullen we dus ook aanmeldingen afwijzen. Vat dit dus niet persoonlijk op, wij zijn erg blij met je aanmelding, maar dit doen we omdat we voor iedereen het beste willen, dus ook voor jullie!

84 reacties for “Fotografen gezocht!”

Annemieke

schrijft:

Wat een geweldig initiatief. Ik zou me graag willen aanmelden maar voldoe als beginnende fotograaf helaas (nog) niet aan de kwaliteitseisen. Ik heb geen FF bijvoorbeeld. Ik durf echter wel te stellen dat ik mooie foto’s kan maken. Onlangs is mijn inzending voor de National Geographic Fotowedstrijd geaccepteerd en op hun website geplaatst.
Ik ben geen professionele fotograaf waardoor mijn foto’s hoogst waarschijnlijk niet volledig aan jullie eisen zullen voldoen. Wel kan ik inleven in de verdrietige omstandigheden van het verlies van een kind. Mijn eerste zoon, Thijs, is 10 jaar geleden met 20 weken doodgeboren. Bij gebrek aan beter heb ik toen zelf foto’s gemaakt en nog altijd dankbaar dat ik hier de moed voor had. Het was zeker fijner geweest als ik hier niet zelf mee bezig had hoeven houden. Ik weet dus als geen ander hoe het is om in een dergelijke verdrietige situatie te verkeren.
Ik begrijp en respecteer jullie kwaliteitseisen maar hou me aanbevolen mocht de nood hoog zijn. Ik heb ook geen bezwaar mochten jullie de foto’s van mijn bevalling, mijn zoon en zijn crematie eventueel willen zien.

Stephan Jansen

schrijft:

Wat een ongelofelijke onzin! Met de huidige systeemcamera’s zoals de Nikon Z50 of 1 van de vele Sony camera’s behaal je resultaten waarbij die van een FF camera zoals een 5D MK2 of een D700 verbleken om van een 7D maar helemaal niet te spreken. De gene die achter de camera staat is vele malen belangrijker. Dit klinkt als: “zolang ik maar een dure camera en lens heb maak ik goede foto’s”. Een
instelling die zeker bij deze tak van fotografie niet de juiste is. Ik had het idee om mezelf aan te melden (en ja ik heb een FF en lichtsterke lenzen), maar na het lezen van bovenstaande tekst haak ik af!

Ps, Het is “nu komt het”, niet “nou komt het”.

Cor Vredeveld

schrijft:

Ik wil me graag aanmelden, echter zodra ik de “Meld aan button aanklik opent zich geen aanmeldformulier??

Ik werk zelf met Canon 1D Mark 1v camera , heb super lichtsterke lensen. Wil graag foto,s uploaden.
Het werkt helaas niet.

schrijft:

Beste Melanie,
Soms slaat je hart sneller als je een vacature leest. Dat heb ik nu ook. Ik ben iemand die ontzettend graag mensen fotografeert, dus ook kinderen en baby’s. Dit is mijn grote passie. Elke keer vind ik het weer een uitdaging om de persoon die ik fotografeer zo intens en echt mogelijk op de foto te krijgen, zodat je een soort wow-effect krijgt. Ik film en fotografeer al negen jaar professioneel en heb inmiddels (net nieuw) een full-frame camera een Sony A7R met zoom- en vaste lenzen. Ook heb ik een professionele lampenset van Profoto en achtergronden. Ik begrijp precies wat je bedoelt als je zegt hoe moeilijk het is om in het donker te fotograferen. Als het kan fotograferen met bestaand licht, als het echt niet anders kan met flits of studiolampen. De opdrachten die ik doe zijn vooral portretten, maar ook bloemen, profielfoto’s en foto’s van evenementen (ook mensen :). Ik zou graag voor jullie werken. Eerlijk gezegd heb ik niet heel veel foto’s online staan, maar kijk eens op http://www.flickr.com/photos/97263162@N02 en http://www.imagepeople.nl. Voor mij zijn de tijden geen probleem en ik kan goed met mensen omgaan. Ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *