Voor de doelgroep ‘Vlinderkindjes – 24 weken zoeken we betrokken fotografen

_MG_0852zw750plogoOmdat wij vinden dat ook ouders van kindjes jonger dan 24 weken mooie foto’s horen te krijgen, maar een landelijke dekking door 1 fotograaf onmogelijk is, zijn wij op zoek naar sociale toppers die uitmuntend fotowerk leveren en ons vrijwillig willen versterken in de provincies waar zij zelf wonen.

Ben jij deze fotograaf?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie, 10 daglicht foto’s en wat technische info over je apparatuur.


Wat wij verwachten van een Still fotograaf
  • Uitmuntend fotowerk
  • In bezit van Full-frame apparatuur en lichtgevoelige lenzen
  • Je moet je kunnen redden in moeilijke lichtomstandigheden,  ook zonder gebruik te maken van flash.
  • Een groot hart, geduld en respect. (in de breedste zin van het woord)
  • Integriteit
  • Respect voor de privacy van “jouw” cliënt
  • Uiteraard vind je het geen probleem om alle rechten over de beelden weg te geven aan de ouders.

 

Wat wij je bieden:
  • 24/7 Ondersteuning
  • Collegialiteit en waardering
  • Vergoeding van reis- en onkosten

 

Meld je aan

Een onafhankelijke groep professionele fotografen beoordeelt jullie motivaties en portfolio en is streng… Wij waarderen iedere aanmelding enorm, het getuigd van compassie voor deze doelgroep en liefde voor het vak, maar omdat een Still fotograaf volgens ons moet voldoen aan een bepaald sociaal en professioneel  profiel en wij geen enkel groot risico kunnen en willen nemen, zullen we dus ook aanmeldingen afwijzen. Vat dit dus niet persoonlijk op, wij zijn erg blij met je aanmelding, maar dit doen we omdat we voor iedereen het beste willen, dus ook voor jullie!

84 reacties for “Fotografen gezocht!”

schrijft:

Ik zou dit graag willen doen. Helaas heb ik zelf ervaring Hoe belangrijk zo’n foto voor je is, aangezien we zelf een kindje hebben verloren met 20 weken zwangerschap. Ik ben fotograaf en zou graag iets voor lotgenoten willen betekenen!

Djoke

schrijft:

Beste mensen van Still,

“Fotografen gezocht”, dat las ik op jullie Facebook-pagina. Wat baal ik er nu van dat ik geen fotograaf ben. Ik heb zo’n respect voor wat jullie doen en zou daar zó graag een bijdrage aan willen leveren. Respect, discretie, geduld, een groot hart; het past allemaal bij me. Ik voel me aangetrokken tot deze doelgroep, omdat ik zelf ook een neefje en nichtje heb, die veel te vroeg geboren zijn. Gelukkig hebben wij hen nog in ons midden, maar helaas zijn er zoveel kindjes voor wie dit niet geldt. Deze kindjes verdienen het dat ze worden herinnerd en voor de ouders en overige familie is het belangrijk om een herinnering aan hun kindje te hebben. Maar helaas: fotograferen is niet mijn professie. Ik ben van plan om hier binnenkort verandering in te brengen, maar daar help ik jullie nu niet mee.

Heel veel succes bij het vinden van fotografen! Ik blijf jullie volgen via Facebook en jullie website.

Keep up the good work!

Groeten vanuit Fryslân,

Djoke Fennema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *