Voor de doelgroep ‘Vlinderkindjes – 24 weken zoeken we betrokken fotografen

_MG_0852zw750plogoOmdat wij vinden dat ook ouders van kindjes jonger dan 24 weken mooie foto’s horen te krijgen, maar een landelijke dekking door 1 fotograaf onmogelijk is, zijn wij op zoek naar sociale toppers die uitmuntend fotowerk leveren en ons vrijwillig willen versterken in de provincies waar zij zelf wonen.

Ben jij deze fotograaf?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie, 10 daglicht foto’s en wat technische info over je apparatuur.

Wat wij verwachten van een Still fotograaf
  • Uitmuntend fotowerk
  • In bezit van Full-frame apparatuur en lichtgevoelige lenzen
  • Je moet je kunnen redden in moeilijke lichtomstandigheden,  ook zonder gebruik te maken van flash.
  • Een groot hart, geduld en respect. (in de breedste zin van het woord)
  • Integriteit
  • Respect voor de privacy van “jouw” cliënt
  • Uiteraard vind je het geen probleem om alle rechten over de beelden weg te geven aan de ouders.

Wat wij je bieden:
  • 24/7 Ondersteuning
  • Collegialiteit en waardering
  • Vergoeding van reis- en onkosten

Meld je aan

Een onafhankelijke groep professionele fotografen beoordeelt jullie motivaties en portfolio en is streng… Wij waarderen iedere aanmelding enorm, het getuigd van compassie voor deze doelgroep en liefde voor het vak, maar omdat een Still fotograaf volgens ons moet voldoen aan een bepaald sociaal en professioneel  profiel en wij geen enkel groot risico kunnen en willen nemen, zullen we dus ook aanmeldingen afwijzen. Vat dit dus niet persoonlijk op, wij zijn erg blij met je aanmelding, maar dit doen we omdat we voor iedereen het beste willen, dus ook voor jullie!

81 reacties for “Fotografen gezocht!”

Anke

schrijft:

Ik heb twee weken geleden een e-mail gestuurd om me aan te melden maar helaas geen reactie ontvangen. Volgens mijn is de link met aangeleverde foto’s inmiddels ook verlopen. Vinden jullie het nog de moeite waard als ik opnieuw reageer?

schrijft:

Tja… hoe reageer je dan nog, na die laatste, in mijn ogen toch wat… gepikeerde reactie. Ik draag graag een steentje bij aan jullie doel. Ik heb wel n reguliere baan maar als jullie in nood zijn zouden jullie me, ook ‘savonds laat of heel vroeg in de ochtend kunnen bellen of ik ingezet kan worden in midden Brabant. Ik woon net onder Den Bosch en schiet mn foto’s bij voorkeur zonder flits! Ik volg een opleiding aan de Fotovakschool in Eindhoven. Inlevingsvermogen én vakkennis om sfeervolle foto’s als aandenken te maken heb ik. Mn camera: Fuji XT3 , crop camera, dat dan weer wel. Mijn website geeft een eerste indruk van het type werk dat ik lever. Veel meer op Facebook onder de naam Affect Fotografie. Ik wens jullie veel succes!