Reageren?

Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

Niene600Wij van Still Fotografie lezen graag wat u van ons werk vindt…

38 reacties for “Reageren?”

Saskia

schrijft:

Respect…diep respect… Ik kan me alleen maar proberen voor te stellen hoe zwaar dit moet zijn voor de mama’s en papa’s…maar wat een geschenk uit de hemel zijn jullie… Als ik het kon zou ik maar wat graag voor jullie fotograferen. Ga vooral door met jullie waardevolle werk!

schrijft:

Wat jammer dat Still niet helemaal op de hoogte is van de ontwikkelingen van camera systemen. Maar dat geeft echt niet. Jullie zetten je heel goed in op dit gebied. Gelukkig laten jullie het fotograferen over aan fotografen.
Zelf fotografeer ik met een Fuji xt1 en een aantal mooie objectieven. Een 23mm 1.4 en een 56mm 1.2. Flitsen doe ik eigenlijk niet.
Maar zou best wel foto’s voor jullie willen maken. http://www.a-artfotografie.nl
Heel veel succes met dit initiatief.

Monique Peters

schrijft:

Wat een geweldig initiatief en wat mooi voor vele onder ons dat deze mogelijkheid geboden kan worden. Ik heb zelf een vader met Alzheimer en toevallig dacht ik laatst , voor dat hij echt niet meer weet wie ik ben. Wil ik nog een keer een mooie foto van hem met zijn kinderen.
behalve dat ik met liefde een donatie zal doen. Wil ik bij deze ook graag mijn eventuele diensten aanbieden als Gastvrouw vanuit mijn eenmanszaak. Ik doe dit voor geboorte , afscheid , huwelijk enz enz .
Wellicht komt er ooit een moment dat jullie van mijn diensten gebruik willen maken. Dan help ik graag.
Verder wens ik jullie enorm veel mooie momenten toe hoe verdrietig ze ook vaak zullen zijn.

Vera

schrijft:

Ook wij hebben kennisgemaakt met het mooie werk dat stichting Still verzorgt na de vroeggeboorte van ons zoontje op 01-01-2016. Om onze dankbaarheid en bewondering uit te spreken hebben we het onderstaande gedicht gemaakt.

Als een leven stilvalt…
Koester je alle kleine dingen
een geur, geluid of oogopslag
zo bouw je liefdevolle herinneringen

Als een leven stilvalt…
Een voltooid mensenleventje in hart, hoofd en dromen
maar onvoltooid volgroeid om op deze wereld te komen

Als een leven stilvalt…
Nog onschuldig, kwetsbaar en klein
als je weet dat de eerste kennismaking tevens het afscheid zal zijn

Als een leven stilvalt…
Koester je alle kleine dingen
maar wat als het leeg is en stil…
STILL foto’s bouwen dan een onuitwisbare herinnering

Roxane

schrijft:

Wat een ongelofelijk mooi initiatief en wat ongelofelijk verdrietig dat ik november 2014 niet geweten heb van jullie bestaan toen we onverwachts te horen kregen dat ons zoontje zou overlijden met 20 weken zwangerschap tgv een hersenbloeding. Ik heb gebeld met make a memory maar helaas ons kindje kwam niet in aanmerking voor fotografie en wij moesten als ouders zelf de foto’s maken. Ik zou jullie graag delen op Facebook om meer bekendheid te geven aan jullie organisatie want er is niks waardevollers dan foto’s!!! Heel veel succes en hoop meer bekendheid te kunnen geven aan deze fantastische organisatie

Silvia Gaasbeek - Chen

schrijft:

Beste organisatie achter deze mooie stichting / beste lezer,

Op 12-12-2015 werden wij vader en moeder van onze lieve zoon Arsène! Helaas had onze zoon maar een hele kleine kans op een mooi en gezond leven, waardoor wij een van de moeilijkste keuzes in ons leven hebben moeten maken. Wij hebben omwille van onze zoon besloten om de zwangerschap met 22 weken en 4 dagen te beëindigen. Via kennissen werden wij op de hoogte gebracht over het bestaan van stichting Still. Kort na de bevalling zijn er super mooie, ontroerende en prachtige foto’s genomen. Herinneringen die voor ons onbetaalbaar zijn en waar wij als ouders, maar ook onze vrienden en familieleden met plezier naar terug kijken. Foto’s gemaakt niet alleen op een moment van pijn en verdriet, maar ook tijdens een moment van trots en liefde. Op bijna elke foto zie je niet alleen een traan van verdriet, maar ook een glimlach van geluk!

Alleen dankzij jullie als fotograaf kunnen wij deze gelukkige momenten herbeleven en onze lieve zoon Arsène in onze gedachtes levend houden.

Bedankt daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *