Onze vrijwilligers

FB_IMG_1465431240640Maaike ten Brinke- van Leeuwen (Fotograaf):

Ik ben Maaike ten Brinke, 34 jaar, getrouwd, moeder van 2 kindjes en woonachtig in Zwolle. Naast mijn werk als fotograaf ben ik re-integratie adviseur.

Sinds oktober 2015 mag ik mij vrijwilliger van Still noemen. De motivatie voor mijn inzet voor Still is om iets te kunnen betekenen voor mensen die met een zwaar verlies geconfronteerd worden, hen een tastbare herinnering te geven. Dat verdienen ze. Iets nalaten wat mogelijk aan een klein stukje rouwverwerking kan bijdragen.

Fotograferen is mijn passie. Mooie foto’s maken van mensen. Mooie momenten vangen en een verhaal vertellen. Liefde vastleggen.

www.maaikefotografie.com.

2016-06-09 02.33.47

Jacqueline Schuitert- Fokkens (Fotograaf)

Ik ben Jacqueline Schuitert-Fokkens, 47 jaar, getrouwd en moeder van een inmiddels volwassen dochter van 22 jaar.

Ik fotografeer sinds 2012 actief, en ben in 2014 als ZZP-er gestart.
Toen ik op facebook kennis maakte met Stichting Still, werd ik eigenlijk meteen enthousiast, wat een mooi initiatief!
Op deze manier kunnen we zoveel betekenen voor mensen, een waardevolle herinnering vastleggen, ook op de meest pijnlijke momenten van het leven.
Ik werk graag mee als vrijwilliger, om een steentje bij te kunnen dragen.

2016-08-02-photo-00000144

Janneke Jannink (Penningmeester)

Ik ben Janneke Jannink. Ben getrouwd met John en trotse moeder van Fae.

Fae is vorig jaar met 22 weken zwangerschap stil geboren. Naar aanleiding hiervan wilde ik graag wat betekenen voor ouders die ook hun kindje in hun hart hebben gesloten maar helaas niet kunnen zien opgroeien. Ik kwam terecht bij stichting Still. Zo mooi, zo puur, zo van onschatbare waarde voor ouders!

In 2015 ben ik, naast mijn baan als docent op een MBO me als vrijwilliger in gaan zetten voor Still. Vanaf augustus 2016 mag ik mij als penningmeester in gaan zetten. Ik wordt erg enthousiast van alle mooie initiatieven die zich tot nu toe hebben aangediend. Ik hoop dat er nog heel veel mogen komen! Ik vind het bijzonder om onderdeel uit te maken van Still!

profielfoto-2-2

Robert Lentelink (Voorzitter)

Mijn naam is Robert Lentelink en ik ben voorzitter van Stichting Still

Na de geboorte en het overlijden van onze zoon Lennon in juli 2015 was ik vastbesloten om ouders, die een gelijke ervaring hebben, in staat te stellen een permanente herinnering te geven aan hun zoon of dochter. Daar ligt mijn drijfveer om als vrijwilliger betrokken te zijn bij Stichting Still. Als fotograaf zou ik absoluut niet in staat zijn om die ambitie te volbrengen, maar met mijn inzet en bestuurlijk kwaliteiten kan ik zeker mijn steentje bijdragen.

Het is zo ontzettend belangrijk om continuïteit en groei van Stichting Still hoog (op mijn persoonlijke) agenda te hebben. Zo kunnen we werken richting een landelijke dekking en deze blijven houden. Daar wil ik mij voor in zetten. Voor al die ouders en kinderen die het zo hard nodig hebben.

Nancy Spijker (Secretaris)

Denise van de Ketterij (Fotograaf)

Jentl van Wijk (Fotograaf)

Kristel Beelen (Fotograaf)