Voor de doelgroep ‘Vlinderkindjes – 24 weken zoeken we betrokken fotografen

_MG_0852zw750plogoOmdat wij vinden dat ook ouders van kindjes jonger dan 24 weken mooie foto’s horen te krijgen, maar een landelijke dekking door 1 fotograaf onmogelijk is, zijn wij op zoek naar sociale toppers die uitmuntend fotowerk leveren en ons vrijwillig willen versterken in de provincies waar zij zelf wonen.

Ben jij deze fotograaf?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie, 10 daglicht foto’s en wat technische info over je apparatuur.

Wat wij verwachten van een Still fotograaf
  • Uitmuntend fotowerk
  • In bezit van Full-frame apparatuur en lichtgevoelige lenzen
  • Je moet je kunnen redden in moeilijke lichtomstandigheden,  ook zonder gebruik te maken van flash.
  • Een groot hart, geduld en respect. (in de breedste zin van het woord)
  • Integriteit
  • Respect voor de privacy van “jouw” cliënt
  • Uiteraard vind je het geen probleem om alle rechten over de beelden weg te geven aan de ouders.

Wat wij je bieden:
  • 24/7 Ondersteuning
  • Collegialiteit en waardering
  • Vergoeding van reis- en onkosten

Meld je aan

Een onafhankelijke groep professionele fotografen beoordeelt jullie motivaties en portfolio en is streng… Wij waarderen iedere aanmelding enorm, het getuigd van compassie voor deze doelgroep en liefde voor het vak, maar omdat een Still fotograaf volgens ons moet voldoen aan een bepaald sociaal en professioneel  profiel en wij geen enkel groot risico kunnen en willen nemen, zullen we dus ook aanmeldingen afwijzen. Vat dit dus niet persoonlijk op, wij zijn erg blij met je aanmelding, maar dit doen we omdat we voor iedereen het beste willen, dus ook voor jullie!

78 reacties for “Fotografen gezocht!”

Esther Vertelman

schrijft:

Dag lieve mensen van stichting Still. Wat een bijzonder mooi initiatief. Als het kon, zou ik mijn steentje willen bijdragen. Fotograferen doe ik gepassioneerd en met goede lenzen, maar over full-frame apparatuur beschik ik (bewust) niet.
Mijn uitrusting bestaat uit
Nikon D300S
50mm 1.4
35mm 1.4
macro 105 2.8
groothoek 12-24
zoomlens 18-270
Lensbaby portrait kit

Portretfotografie en dan met name zwart/wit heeft mijn voorkeur.
Newbornfotografie en Baby portretten vind ik ook heerlijk om te maken.
Jullie eis van 24/7 is echter met gezin en baan nauwelijks te doen, jammer…
Ik wens jullie veel succes met dit initiatief. Naast het fotograferen, is handwerken een grote passie, dus om jullie een bijdrage te leveren, kan ik eventueel dekentjes en omslagdoekjes voor jullie maken.
Met vriendelijke groet,

Esther Vertelman

Esther,
Ik heb je geprobeerd te bellen vandaag. ..
Er staat een foutje op de pagina, wij ondersteunen onze vrijwilligers namelijk 24/7 .
Fotografen werken op basis van beschikbaarheid.
Groet, Melanie Plaggenmarsch

Elma

schrijft:

Als verpleegkundige, werkzaam op een Neonatologie afdeling weet ik als geen ander wat jullie kunnen bijdragen in deze zeer intense en emotioneel heftige tijd voor de ouders.
Ik ben echter niet in het bezit van deze dure apparatuur, waardoor ik niet aan de eisen voldoe.
Heel veel succes met jullie stichting!

Ingrid van de Kerkhof

schrijft:

Ik ben niet in het bezit van full frame apparatuur maar werk ook voor stichting earlybirds. Jammer dat full frame een eis is. Er zijn genoeg fotograven die met crop ook geweldige foto’s schieten.

schrijft:

Nu 35 en sinds mijn 18de werkzaam in de zorg, 2 kinderen van 10 en 11 en sinds 2007 freelance fotograaf. Indien interesse na het zien van de site zou ik indien mogelijk graag een steentje bijdragen. Mooi initiatief

Sucha Wormgoor

schrijft:

ik kan voelen en en ik kan vastleggen. heb een camera die ik ken en ik weet het uiterste uit mijn lenzen te halen. Wanneer ik een foto maak doe ik dat vanuit mijn ziel…..ik kan en wil dit voor de ouders doen.

schrijft:

Hallo Stichting Still, Een vriendin van mij stuurde jullie pagina door. Ik ben benieuwd of ik aan jullie voorwaarden voldoe. Wellicht willen jullie een kijk(je) nemen op mijn website(s). Naast de algemene site hierboven heb ik de site http://www.handstrouwfotografie.nl waar ook voorbeelden staan van werk in minder-licht-situaties. Daarnaast heb ik wel een serie foto’s van new-borns, maar deze mochten niet online van de ouders. Wellicht kan ik die nog mailen om te laten zien.
Mijn apparatuur:
Sony A99 (2x)
Lens 35mm 1.4
Lens 85mm 1.4
Macro 100mm 2.8
Tele 70-200 2.8

Hartelijke groeten en graag tot ziens / lees / horens.
Marcel Kolenbrander
Heart and Soul Fotografie – Leusden